kijk & luister

De kracht van koormuziek ervaar je vooral in een live optreden. Opnames doen de herinnering aan waardevolle momenten herleven. Doe je oordoppen in en geniet!

tv: die schöpfung

Bekijk de Brava-uitzending van het concert van het Laurens Collegium Rotterdam en het Orkest van de Achttiende Eeuw onder leiding van Wiecher Mandemaker: Die Schöpfung van Joseph Haydn. Van het gehele concert verscheen een live dvd met twee cd’s. Bestel deze in onze webshop.

duruflé

Beluister het Requiem en alle andere koorwerken van Maurice Duruflé, opgenomen in de Laurenskerk. Dit werk staat op de cd “Maurice Duruflé: Complete Vocal Works”, de eerste cd van het Laurens Collegium Rotterdam en de Laurenscantorij, uitgebracht onder het label "Laurens" (LRNS1001). Op de cd staan alle koorwerken van Duruflé, opgenomen in mei 2011 in de Laurenskerk met begeleiding op het Marcussenorgel door Hayo Boerema. “Om tot in het oneindige naar te luisteren!” (Elsevier) Bestel de cd in onze webwinkel.

requiem van mozart

Beluister het Dies Irae uit het Requiem van Mozart.

radio

Op Radio 4 zijn een aantal van onze concerten na te luisteren. Ga naar de website van Radio 4 en laat je verrassen door bijvoorbeeld de Spring Symphony, op. 44 van Benjamin Britten.

youtube

Ontdek nog veel meer filmpjes op ons Youtubekanaal!

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier